Champagne, le réveil des terroirs , (Version en Néerlandais/Nederlands)
EAN13
9789082670516
ISBN
978-90-826705-1-6
Éditeur
DIGIPLUBLISHERS B.V
Date de publication
Nombre de pages
496
Dimensions
30 x 23 cm
Poids
2700 g
Fiches UNIMARC
S'identifier

Champagne, le réveil des terroirs

(Version en Néerlandais/Nederlands)

De

Digiplublishers B.V

Offres

  • Vendu par Librairie Athenaeum
    85.00
Gert Crum (rechts) en Jan Barteisman (keurig in colbert - uniek), respectievelijk auteur en fotograaf van dit uitnodigend informatieve en uitdagend intrigerende boek over recente veranderingen in Champagne. Een boek over Champagne, haar interessantste producenten en hun beste champagnes. Een bijna socioiogische studie naar de actuele ontwikkelingert met betrekking tot domaines en maisons, de sneigroeiende aandacht voor terroirchampagnes en de noodzaak voor een meer bioiogische wijnbouw. Een gids vol champagneproducenten die ertoe doen. Een gids met honderden proefnoties. Bovendien ook een schitterend kijkboek, dankzij formidabele foto's van het land, de mensen en hun wijnen. Op menig plek ook verluchtigd met treffende tekeningen van Cees Nouwens.
Gert Crum is een in Nederiand en daarbuiten gewaardeerd wijnjournalist. Een internationale autoriteit ais het gaat om Bourgogne en Champagne. Hij is Officier de 'Ordre du Mérite Agricole van de République Française. Jan Barteisman is een internationaai geiauwerd culinair en iifestyle fotograaf. Hij heeft menig prachtig gastronomisch fotoboek op zijn naam.
Samen maakten Gert Crum en Jan Bartelsman het gezaghebbende en zeer succesvolle 'Domaine de la Romanée-Conti', weik boek is verschenen in een Nederiandse, Franse, Duitse, Japanse en Engeise editie. In 2013 wonnen zij met dit boek de Gourmand Award 'Wine Book of the Year 2012'.
S'identifier pour envoyer des commentaires.