Le Domaine de la Romanée-Conti (version Néerlandaise), De Meest Mythische Bourgogne-Wijn
EAN13
9789020995497
ISBN
978-90-209-9549-7
Éditeur
Lannoo
Date de publication
Nombre de pages
304
Dimensions
37 x 29 x 4 cm
Poids
3350 g
Fiches UNIMARC
S'identifier

Le Domaine de la Romanée-Conti (version Néerlandaise)

De Meest Mythische Bourgogne-Wijn

De

Photographies de

Lannoo

Indisponible
Langverwacht: de nieuwe versie van het standaardwerk over Romanée-Conti Een luxueuze update van het prestigieuze wijnboek, aangevuld met nieuwe foto's van het meest tot de verbeelding sprekende wijndomein

In 2005 verscheen de eerste editie van Le Domaine de la Romanée-Conti. Begin 2006 werd het boek uitgeroepen tot 'Best Book on French Wine 2005' door het internationaal opererende, prestigieuze instituut van de Gourmand World Cookbook Award en het werd vertaald in het Frans, het Engels, het Duits en het Japans.
In deze herwerkte versie van het boek over hét Domaine van de Bourgogne en al zijn bijzonderheden merk je dat er in de voorbije jaren op het Domaine met nog meer ambitie is gestreefd naar het beste. Er wordt nog preciezer gewerkt. Een trend die we ook op andere kwaliteitswijngoederen in Bourgogne waarnemen. Het is prachtig om te zien hoe het streven naar ultieme kwaliteit, en vooral ook naar puurheid, de mensen op het Domaine motiveert, stimuleert en dynamiseert. In de wijngaarden van DRC wordt inmiddels geheel biodynamisch gewerkt.
Tal van nieuwe prachtige beelden werden toegevoegd aan deze luxueuze uitvoering en de tekst werd geactualiseerd en verdiept.
S'identifier pour envoyer des commentaires.